به گزارش آوای استقلال، اولین گزینه ای که گفته می شود علی فتحاللهزاده است. شخصی که اگر چه محبوبیتش مانند معصومیت از دست رفته غیر قابل بازگشت است اما به هر روی یکیاز کاندیداهای مدیرعاملی است هر چند شانس وی بسیار اندک باشد!
گفته می شود سه گزینه دیگر آجورلو و قریب و موسوی زنوز هستند.
اولی سرداری که در میان موج مخالفت هواداران آمد و با قهرمانی با شکوه تیم فرهاد مجیدی در دل هواداران جا باز کرد و حتی حرف و حدیث های بعد از برکناریاش و اتهاماتی که به سعید، برادرزاده او، وارد شد نیز چندان هواداران را در موضع مخالف سردار قرار نداد. شاید به این خاطر که اولا شاهد ریخت و پاش تیم های دیگر هستند و حیف و میلی که لااقل به قهرمانی ختم شد را بد نمی دانند و دیگر آنکه، حداقل در بیست سال اخیر استقلال مدیر لایقی را به خود ندیده است.
شاید اگر آجورلو می توانست قید رفیق و رفقایش در شهرداری و صد البته قید سعید را بزند و از آوردن او به استقلال اجتناب کند، می توانست مورد استقبال طیف گسترده تری از هواداران قرار بگیرد.
دکتر محمدحسین قریب جدی ترین گزینه مدیرعاملی در استقلال بود اما مشخص نیست حضورش در این تیم به چه علتی کاملا منتفی شد!
مردی تحصیلکرده، با اخلاق، بدون حاشیه، مدیر و منصف که سابقه حضور در استقلال را نیز دارد شاید بدترین ویزگی او زیادی مأخوذ به حیا بودن دکتر است که در این فوتبال پر از تنش و هوچی گری اصلا کارایی ندارد!
مرتضی موسوی زنوز، سردبیر اصلی روزنامه استقلال جوان در آن سالهای پر فروش، سردبیر مجله تخصصی فوتبال، چندین دوره معاون باشگاه استقلال و تراکتور و رئیس کنونی هیئت مدیره ذوب آهن، فردی استقلالی با سابقه چند دوره حضور در باشگاه استقلال که همواره مورد احترام بازیکنان و کادر فنی تیم های وقت استقلال بوده از زمان منصور پورحیدری و ناصرحجازی تا بعد تر ها، موسوی زنوز چیزی فراتر از دکتر قریب محترم و مأخوذ به حیاست اخلامدار و آرام و سالم. ویژگی هایی که متاسفانه در این فوتبال شلم شوربا و جنجالی و هوچیگر ایران طرفدار ندارد اما میدانیم که او مردی استقلالی و دلسوز به این تیم است.
گفته میشود یکی دو نام دیگر نیز برای تصدی پست مدیرعاملی در استقلال مدنظر مسئولان مربوطه است اما بنا به ملاحظاتی اسمی آنها سکرت باقی مانده است.
گذشته از آن که اکثر نفرات نامبرده هیچ ویژگی مثبتی برای نشستن روی صندلی مدیریت استقلال را ندارند حرف این است که “ما میگوییم شاه نمی خواهیم، نخست وزیر عوض میشود، ما میگوییم خر نمی خواهیم پالان خر عوض میشود”
(در مثل جای مناقشه نیست را مد نظر داشته باشید) مشکل اصلی این تیم هلدینگ و شهریاری است، نه سمیعی بله قربان گو.
لطفا مشکل استقلال را از ریشه حل کنید.
کنار گذاشتن شهریاری اگر با روی کار آمدن یک فرد کاربلد و متخصص همراه باشد او خودش به عنوان رئیس هیات مدیره می تواند گزینه های مناسبی را رو کند که از گزینه های روی میز هلدینگ واجد شرایط تر باشند.
در دقایق پایانی تنظیم این مطلب منبع موثق و نزدیک به وزارت ورزش و هلدینگ احتمال حضور آجورلو و فتحاللهزاده را کاملا منتفی دانست و گفت نامبردگان از ابتدا جزو گزینه ها نبودند و با تلاش افراد نزدیک به آنها نامشان برای حضور روی صندلی مدیریت استقلال بر سر زبان افتاده است اما واقعیت این است که هرگز در فهرست بررسی اسامی افراد برای سپردن پست مدیریت استقلال به آنها نام این دو مد نظر قرار نداشته.
گزینه های مدیرعاملی استقلال
کابوس اسامی تکراری، خطر آزمودن آزموده ها
شرایط وخیم و دور از انتظار استقلال سرانجام پای وزیر ورزش را به ماجرای استقلال و مدیریت سراسر اشتباهش باز کرد اما متاسفانه این ورود چندان هم خوش یمن نیست چرا که گفته می شود اسامی مطرح شده برای مدیریت استقلال افرادی هستند که پیش از این امتحان خود را پس داده اند و شنیدن نامشان فشارخون هواداران را بالا می برد.
لینک کوتاه : https://avayesteghlal.ir/?p=43980
- ارسال توسط : پایگاه خبری آوای استقلال
- بدون دیدگاه