به گزارش آوای استقلال، واعظ آشتیانی به تحلیل دیدار استقلال و شهرخودرو پرداخت و اظهار داشت: تیمهایی که در انتهای جدول هستند و در شرف حذف از لیگ قرار میگیرند در بازیهای پایانی به صورت انتحاری بازی میکنند. شهرخودرو باید تمام تلاش خود را برای کسب امتیاز به کار میبست یا شکست را قبل از بازی میپذیرفت.
مدیرعامل اسبق استقلال درخصوص سطح بازی این تیم در بازیهای اخیر بیان کرد: از نگاه یک مدیرعامل نظرم این است که نتیجه در این هفتهها مهم تر از بازی زیباست زیرا به بازی زیبا امتیاز نمی دهند. استقلال نباید به خیال قطعی شدن قهرمانی ادامه بازیها را ساده بگیرد و به اختلاف ۶ امتیازی خود با تیم دوم جدول اکتفا کند. پرسپولیس منتظرکوچک ترین لغزش استقلال است تا بتواند خودش را به قهرمانی برساند.
وی افزود: شانس قهرمانی استقلال را ۹۰ درصد میبینم و ۱۰ درصد باقی مانده را برای اتفاقات غیرمنتظره میگذارم.
واعظ آشتیانی درباره استفاده فرهاد مجیدی از بازیکنان نیمکتنشین گفت: آرمان رمضانی خودش را نشان داد و انتظار میرفت که در تمام بازی ثابت باشد. عدهای نیز به حضور ثابت کوین یامگا در ترکیب تیم اعراض میکنند. این مسائل میتواند درست باشد اما بهانهای بین مربیان ایرانی باب شده است در جواب انتقادها که سلیقه مربی را مطرح میکنند. این یعنی مربی تیمش را با آن بازیکن آمیختهتر میداند و یا بازیکنان دیگر را در همکاری راحتتر میبیند. اگر این موضوع نتیجه دهد، از خلاقیت خودشان میگویند و اگر مشکل ساز شود سریعا خود را بامربیان خارجی مقایسه میکنند اما پشت سلایق مربیان خارجی کمیته فنی تیم وجود دارد.
وی ادامه داد: باشگاههای ما کمیته فنی ندارند زیرا موجب چالش باکادر فنی و مشکل سازمیشود؛ اما این کمیته بازوی مربی و مشاور مدیرعامل است که چیدمان بازیکنان را هدفمند و تیم را موفق میکند. در اروپا فاصله سطح بازیکنان روی نیمکت و بازیکنان داخل زمین کم است و سلیقه مربی در آرامش بازی تیم تاثیر گذار است اما در ایران این مسئله با اختلاف سطح بازیکنان درست انجام نمیشود.
مدیرعامل اسبق استقلال در رابطه با حفظ رکورد نباختن این تیم بیان کرد: به نظرم نکته مثبتی است و استقلال نباید ریسک کند. اگر من مسئولیتی در باشگاه داشتم تاکیدم روی این موضوع بالا میرفت. البته باعث تاسف است که تمام ورزش ما نتیجهگرا شده است و خلاقیت و اخلاق را فدای نتیجه میکنیم. این مشکل باعث شده که زیرساخت ورزش ما نیز از بین برود و به جای کشف و پرورش استعدادها به دنبال خرید آنها هستیم. همین مسئله باعث از بین رفتنن آکادمیها در فوتبال کشور شده است.