به گزارش آوای استقلال، ظاهرا پاسخ این سوال را باید در ترکیب اعضا و مسئولین کنونی وزارت ورزش و جوانان خصوصا برخی معاونان و مدیرکل های سجادی جست و جو کرد.
وزیر ورزش و جوانان در دوره مسئولیت خودش به خوبی نشان داده که بدون مشورت و نظر یک چهره مشهور سیاسی هیچ کدام از معاونان، مدیران کل و حتی اعضای هیات مدیره و مدیران عامل باشگاههای استقلال و پرسپولیس را انتخاب نمی کند.
بر این اساس به نظر می رسد همچون روند دو سال اخیر باز هم اعضای هیات مدیره و مدیران عامل دو باشگاه با نظر مستقیم آقای “ب” که حالا در وزارتخانه دیگری مشغول به کار است انتخاب خواهند شد و وزارت ورزش به همین دلیل تا دریافت فهرست مورد نظر وزیر مورد نظر اختیار انتخاب اعضاء را نداشته است.
سازمان خصوصی سازی و شخص قربان زاده هم با دلایل شخصی قصد داشتند هر چه سریعتر هیئت مدیره سرخابی ها را انتخاب کنند.
قربان زاده میخواهد در انتخابات مجلس شرکت کند و این مستلزم استعفای او از ریاست سازمان خصوصی سازی است.
او تنها تا بیست و نهم فرصت دارد برای استقلال تعیین تکلیف و افراد مورد اعتماد خودش را راهی باشگاه استقلال کند و روز بیست نهم با ارائه استعفای خود به سازمان خصوصی سازی دیگر اختیاراتی برای انتخاب هیئت مدیره و اعمال نفوذ نخواهد داشت!
آنچه در نیت و قصد هر دو گروه کاملا مشخص است در نظر گرفتن منافع رفقای خودشان است نه خیر و صلاح استقلال.
پشت پرده تاخیر در انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال و پرسپولیس؛
پای وزیر دیگری در میان است؟
مجمع دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که قرار بود با اصرار قربان زاده رئیس سازمان خصوصی سازی برگزار و وضعیت هیات مدیره این باشگاهها روشن شود، باز هم با پافشاری وزارت ورزش به تاخیر افتاد اما هنوز پاسخ این سوال مشخص نشده که حمید سجادی وزیر ورزش چرا همچنان نمی تواند ترکیب هیات مدیره دو باشگاه را مشخص کند و باز هم مجمع و انتخاب اعضا را به تاخیر انداخته است؟
لینک کوتاه : https://avayesteghlal.ir/?p=31219
- ارسال توسط : پایگاه خبری آوای استقلال
- بدون دیدگاه