۱۴ میلیون دلار در جیب و لیست خالی استقلال؛ آفرین «متخصص» | آوای استقلال
1

۱۴ میلیون دلار در جیب و لیست خالی استقلال؛ آفرین «متخصص»

  • کد خبر : 47593
  • ۲۶ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۵
۱۴ میلیون دلار در جیب و لیست خالی استقلال؛ آفرین «متخصص»
استقلال با مدیریت علی نظری‌جویباری روزهای خوبی را در بازار نقل‌وانتقالات تابستانه نمی‌گذراند و عملکرد ضعیف آبی‌ها صدای اعتراض ریکاردو سا پینتو را هم بلند کرده است.

«اگر خودِ سا پینتو مصمم نبود، الان سرمربی هم نداشتیم»، شاید این جمله مشترک هواداران استقلال پیرامون وضعیت نیمکت تیم‌شان باشد؛ چرا که پروسه انتخاب سرمربی نام‌آشنا و رزومه‌دار برای استقلال دقیقاً بعد از پایان همکاری آبی‌پوشان با پیتسو موسیمانه آغاز شد و حدود ۶ ماه به طول انجامید تا اینکه بعد از طرح اسامی مختلف سرمربیان اسم‌ورسم‌دار، سرانجام ریکاردو سا پینتو به عنوان سکان‌دار جدید آبی‌پوشان پایتخت انتخاب شد. جالب آنکه خودِ ریکاردو سا پینتو علاقه ویژه‌ای برای بازگشت داشت و همین علاقه راه حضور او روی نیمکت استقلال را در برهه‌ای که چهره‌های مختلف پیشنهاد هدایت آبی‌پوشان را رد می‌کردند، هموار کرد.

مدیرعامل استقلال حتی خودش هم در مراسم معارفه کلارنس سیدورف به عنوان مشاور ورزشی به این مسئله اعتراف کرد که با بیش از ۲۰ گزینه صحبت کرده و نتوانسته توافق کند و امیدوار است که آمدن سیدورف شرایط را تغییر بدهد! از بحث انتخاب سرمربی که بگذریم که عملکرد استقلال در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانه می‌رسیم؛ جایی‌که بعد از یک فصل کابوس‌وار به نظر می‌رسید استقلالی‌ها عملکرد پرسروصدایی داشته باشند اما آنچه به چشم می‌آید، با آنچه تصور می‌شد فاصله‌ای معنادار دارد.

کُدهایی که رئیس هیات‌مدیره داد؛ از تایید اختلافات تا بودجه ۱۲۰۰ میلیارد تومانی

علی تاجرنیا، رئیس هیات‌مدیره استقلال اخیراً در یک مصاحبه صحبت‌های جنجالی را به زبان آورد و خودش را در قالب یک اپوزیسیون و مخالف مدیرعامل نشان داد؛ هر چند تاجرنیا سعی داشت تا سیاستمدارانه صحبت‌های خود را انجام دهد اما او در اظهارات خود در شرایطی مُهر تایید بر شایعات پیرامون اختلاف در بین اعضای تیم مدیریتی استقلال زد که مهم‌ترین بخش صحبت‌های رئیس هیات‌مدیره آبی‌ها پیرامون بودجه باشگاه بود که رقمی بزرگ از سوی تاجرنیا اعلام شد.

رئیس هیات‌مدیره و نماینده تام‌الاختیار مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس اعلام کرد که مسئولیت او حوزه فنی نیست و دخالتی در مسیر جذب بازیکن انجام نمی‌دهد و تمرکزش را روی جذب اسپانسر و ساختارسازی گذاشته است. او در این بین توضیح داد استقلال برای اولین‌بار در پنجره تابستانه مشکل مالی ندارد و ۱۲۰۰ میلیارد تومان بودجه نقل‌وانتقالاتی در نظر گرفته شده است! بودجه‌ای که اگر بخواهیم با دلار ۸۸۵۰۰ تومانی آن را تبدیل کنیم، حدود ۱۴ میلیون دلار می‌شود!

سوال مهم؛ نظری‌جویباری متخصص نیست یا هواداران استقلال صبوری نمی‌کند؟

استقلال با وجود داشتن چنین بودجه‌ای فعلاً فقط موفق به جذب حبیب فرعباسی، عارف آقاسی، رستم آشورماتوف، امیرمحمد رزاقی‌نیا و اسماعیل قلی‌زاده شده و باید اشاره داشت که قرارداد رامین رضاییان و روزبه چشمی هم تمدید شده است. اتفاق مهم آنکه هیچ‌کدام از خواسته‌های سا پینتو در مسیر تقویت فاز هجومی استقلال برآورده نشده و شکست‌های سریالی، ماحصل مذاکرات اخیر مدیران باشگاه بوده و مشخصاً علی نظری‌جویباری، مدیرعامل استقلال و کمیته نقل‌وانتقالات که تحت فرمان نظری‌جویباری پیش می‌رود، عملکردی ناامیدکننده از خود به جای گذاشته‌اند.

محمد دانشگر در کنار محمدمهدی زارع، مجید حسینی، امید نورافکن، علی کریمی، کیفر مور، ویسنت ابوبکار و رضا غندی‌پور از جمله بازیکنانی هستند که مدیریت استقلال در مسیر جذب آن‌ها ناموفق بوده است. جالب آنکه علی نظری‌جویباری بارها در موضع‌گیری‌های خود در واکنش به انتقادات هواداران، خودش را «متخصص» این حوزه دانسته و حتی هواداران آبی‌پوش را متهم به عدم صبوری لازم کرده اما آنچه در میدان عمل اتفاق افتاده، به نمایش در آمدن عدم تخصص نظری‌جویباری و البته صبوری هواداران استقلال و حتی ریکاردو سا پینتو است.

رفتارهای دهه‌هشتادی آقای مدیرعامل؛ گذشته‌ها گذشته!

علی نظری‌جویباری که پیش از رسیدن به کرسی مدیرعامل در استقلال مسئولیت دیگری در دهه هشتاد از جمله قائم‌مقامی و معاونت اجرایی و ورزشی داشت، به نظر می‌رسد با همان ذهنیت دهه هشتاد دوباره به جمع آبی‌پوشان بازگشته اما نمی‌داند که دیگر تاکتیک‌های آن برهه منقضی شده و به کار نمی‌آید. به نظر می‌رسد نظری‌جویباری دقیقاً همان مسیری را دارد می‌رود که چندی پیش علی فتح‌الله‌زاده در کسوت مدیرعاملی استقلال رفت و او هم تصورش این بود که بعد از ۲ دهه، با شعارهای جذاب هواداران سرگرم می‌شوند اما دیگر چنین نیست.

نظری‌جویباری با اشتباهات سریالی در طول ۷ ماه اخیر کارش را در قامت مدیرعامل استقلال پیش برده و شاید بعد از تغییرات سریالی سرمربی در فصل گذشته، پروسه زجرآور انتخاب سرمربی برای فصل جدید و فاجعه‌آفرینی در راه همکاری با کاریله، نقل‌وانتقالات آخرین فرصت او در کسوت مدیرعاملی باشد تا بلکه بتواند آب رفته را به جوی برگرداند و محبوبیت گذشته خود نزد هواداران زنده کند. آنچه مشخص است اینکه مدیرعامل آبی‌ها در مسیر انجام این موضوع ناموفق بوده و همین مسئله او را بیش از پیش به درهای خروج از استقلال نزدیک کرده است.

ابهام بزرگ؛ این‌بار پول هست، تخصص نیست؟

استقلالی‌ها همواره در بازار نقل‌وانتقالات تابستانه از مشکلات مالی می‌نالیدند و بسته‌بودن دست‌شان در راه هزینه برای جذب بازیکن جدید، مهم‌ترین چالش‌شان محسوب می‌شد. حالا در بازار فعلی، شرایط متفاوت است و مشخصاً باید اذعان داشت که ۱۲۰۰ میلیارد تومان بودجه کمی برای نقل‌وانتقالات نیست اما اینکه چرا استقلال در یارگیری ضعیف عمل کرده، مشخصاً به ضعف مدیرعامل استقلال باز می‌گردد و فقدان همان کلیدواژه‌ای که او پُزش را می‌دهد؛ «تخصص».

مدیران آبی‌پوش در حالی نمی‌توانند با بهانه‌ای مثل شرایط خاص کشور و امثالهم سرپوشی روی ناکامی‌های سریالی‌شان بگذارند که در همین مقطع، رقبای استقلال همچون تراکتور، سپاهان و پرسپولیس موفق به جذب بازیکن اروپایی شده‌اند. در وضعیتی که اختلاف در هیات‌مدیره استقلال به وضوح مشاهده می‌شود و دیگر نمی‌شود آن را کتمان کرد، باید دید واکنش مدیرعامل استقلال به جبهه‌گیری رئیس هیات‌مدیره چیست و او چه دفاعیه‌ای از خود در قبال ناکامی‌های سریالی‌اش دارد؛ ناکامی‌هایی که کاسه صبر هواداران و سا پینتو را لبریز کرده و اتحاد نامرئی را علیه مدیرعامل استقلال به‌وجود آورده است.

لینک کوتاه : http://avayesteghlal.ir/?p=47593

برچسب ها

ثبت دیدگاه شما

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها